0 items

Over ons

Vanuit een compleet andere wereld – ik was projectadministrateur bij een grote aannemer – ben ik overgestapt op een eigen winkel en is Tijm Woondingetjes op 25 mei 2013 gestart aan de Langendijk in Gorinchem. Na maanden van beurzen, heel veel telefoontjes, inspiratie opdoen en bestellingen, echt veel bestellingen was het dan zover.

De winkel kon ingericht worden.

Toen vonden we al dat de winkel behoorlijk vol stond, maar gebleken is dat hij nog veel voller kon!

Op deze site, via onze nieuwsbrief en facebook houden we je op de hoogte van allerlei leuke evenementen (zoals proeverijen) en nieuwe producten. Naast mij (Wilma) zul je ook regelmatig familieleden aantreffen die even een handje komen helpen. De merken die we verkopen zijn onder andere; Typhoon, Jamie Oliver, Big Jigs & Van Dijk Toy’s. Bovendien hebben we inmiddels een leuke verzameling kookboeken, ouderwetse schoonmaakproducten, diverse soorten meel en bakmixen van Molen Nooitgedagt uit Woudrichem en Oud Hollands snoepgoed.

Ook kun je bij Tijm Woondingetjes cadeaupakketten op maat bestellen voor bijvoorbeeld secretaressedag, dag van de doktersassistente, einde schooljaar, kerstpakketten…..wat je maar wilt en in de hoeveelheden die je wilt!

De hele familie

De hele familie (voor het toen nog lege pand)

 

 

Webshop wordt nog ingericht, bestellingen worden nog niet in behandeling genomen. Sluiten